Liderstvo na ženski način

Liderstvo na ženski način

Kada

05.04.2024.    
18:00 - 20:00

Prijava za događaj

Bookings closed

Gde

Zoom Meeting

Tip događaja

O liderstvu se dosta priča, ali se vrlo malo zna o liderstvu na ženski način. Šta je to što čini i razlikuje jednu ženu kao liderku?

Najvažnije osobine i veštine jedne liderke su: empatija, kreativnost, fleksibilnost i jasna komunikacija. Empatija omogućava liderkama da se povežu sa okruženjem na dubljem nivou, razumejući i poštujući različite perspektive i potrebe. Kreativnost je esencijalna za pronalaženje inovativnih rešenja i prevazilaženje izazova, dok fleksibilnost omogućava liderkama da se prilagode promenljivim situacijama i brzo reaguju na poslovne izazove.

O ovome, kao i o identitetu jedne liderke i ključnim komponentama njenog uspeha, pričama na sledećem predavanju na temu: Liderstvo na ženski način.

Predavanje će održati Milena Lopušina, preduzetnica i vlasnica agencije “Mind Laboratory” u Nišu, i koja iza sebe ima čitavu deceniju rada na visokim menadžerskim pozicijama u hotelijerstvu. Vodila je tri hotela i upravljala timom od 100 zaposlenih. Rad sa ljudima pomogao joj je da stekne iskustvo u komunikaciji, organizaciji i prodaji koje danas koristi u edukacijama. Duboko veruje da je znanje najveće bogatsvo i da ljudi imaju sve resurse za uspeh.

Prijava za događaj

Prijave za događaj su zatvorene.