Vaskršnji zeleni korak

Vaskršnji zeleni korak

Kada

27.04.2024.    
13:00 - 16:30

Gde

Erdevik, banja Kulina
šumska , Erdevik, Srbija, 22230

Tip događaja

🌟✨ Poziv u čarobni svet prirode ✨🌟

Zamislite mesto gde vreme stoji, gde se šum šuštanja lišća i pesma ptica stapaju u melodiju slobode. Tamo gde vazduh miriše na avanturu, a svaki korak vas vodi kroz stranice bajke. Meerart kreativni centar sa zadovoljstvom vas vodi u srce te bajke u okviru čarobnog dogđaja – Vaskršnji zeleni korak – 27. aprila u 13 časova u Erdeviku, banja Kulina.

🍃🌸 Uđite u svet Zelenog Koraka 🌸🍃

Pozivamo sve male istraživače, hrabre avanturiste, maštare i sanjare, kao i sve one koji su deca u duši, da nam se pridruže u ovoj proslavi života i prirode. Da zajedno napravimo korak ka boljem sutra, igrajući se pod krošnjama starih stabala, dišući punim plućima i učeći o čaroliji reciklaže, zajedništva, potrage za blagom i maskarade.

💫 Gde fantazija postaje stvarnost 💫

Pripremite se za dan ispunjen čudima, gde će svaki list biti stranica knjige koju ćemo zajedno čitati, gde će svaki kamen biti dragulj koji čeka da bude otkriven. Pravljenje magneta sa vaskršnjim motivima od naše čarobne, reciklirane gline samo je početak putešestvija. Posle aktivnog rada na stvaranju nove bajke prebacićemo se u svet igara bez granica. Tu će osmesi zaparati nebo. Kada se poigramo idemo u potragu za Vaskršnjim blagom. Svi vi ćete imati pravo da učestvujete u potrazi za blagom.

🌿 Zajedno stvorimo priču 🌿

Na ovom putovanju, svaka duša ima svoje mesto. Mladi i stari, porodice sa decom, duše koje još čuvaju dete u sebi, svi ste pozvani da se pridružite našoj odiseji. Naša misija je da kroz igru, smeh, i zajedničko stvaranje učinimo svet boljim mestom. Svi ste pozvani da se maskirate i da uveličate našu bajku svojim omiljenim likom iz mašte.

👣 Bez prepreka – Samo čarolija 👣

Ovo nije samo događaj. Ovo je putovanje nazad k našim korenima, podsetnik da smo svi deo nečeg većeg. Obucite svoje čarobne čizme, čarobne šešire, haljine, pantalone, ponesite i osmehe koji razbijaju oblake i pridružite nam se u ovoj neverovatnoj avanturi.

📞 Magična vrata su otvorena – Javite se 📞

Učešće na festivalu se plaća 1000,00 po osobi kako bi smo obezbedili sva neophodna sredstva da se on i dogodi. Četvoročlane porodice plaćaju 2000,00. Za grupni dolazak iz velikih gradova postoji mogućnost organizovanja prevoza. Cena prevoza bi se uračunala dodatno u troškove učešća.

Za sve koji želite saznati više o ovom nezaboravnom danu, vaša pitanja uputite na čarobni portal na broj telefona 061/20-52-113.

Prijave na događaj su obavezne.

Vidimo se u šumi, gde čarolija nikada ne prestaje! 🌲✨