Početna › Forumi › Napredna Biznis Grupa › Plan aktivnosti za mesec mart › Odgovor na: Plan aktivnosti za mesec mart
Drage moje, prošao je 1. april, mada svi znamo da je sve manje smešnih stvari u svakodnevnici, ako ih mi ne učinimo smešnima. 🙂
Mada, ja sam juče nasela na šalu da ću morati da registrujem dasku za SUP – dasku za stand up paddling. 😉 Ozbiljna frka na 10 minuta. 🙂
No, šalu na stranu, postavljeno je predavanje od prošle sedmice na temu Marketing strategija – uvod. https://www.mrezajezgro.rs/marketing-strategija-uvod/
U prilogu, na samoj stranici je sav materijal koji vam je potreban za rad i vežbanje. Sve je otvoreno i možete da skidate i koristite po volji i želji.
Ono što je važno je da mi do sledećeg ponedeljka, 7.3. najkasnije do utorka 8.3.2025. godine pošaljete popunjen Kalendar objava na DM. Uz kalendar mi slobodno šaljite i predlog tema za nedeljne objave, kako bih mogla da vam predlažem izmene ili dopune. Odabir je 12 tema o kojima ćete pisati i to je minimum. Može da deluje kao mnogo, no jednom kada krenete, videćete da imate mnogo više da ponudite nego što se to čini u ovom trenutku.
Ako imate dodatnih pitanja, slobodno mi pišite.
Pozdrav,
S.