Početna › Forumi › Napredna Biznis Grupa › Plan aktivnosti za mesec mart
- This topic has 2 odgovora, 2 glasa, and was last updated 3 months ranije by
Sanja Milosavljević.
-
AutorČlanci
-
05.03.2025. u 20:22 #8205
Drage žene,
Zašli smo u mart, a samim tim i u novu kompetenciju koju obrađujemo: Komunikacija i umrežavanje!
Ovu temu će vam kroz svoje predavanje predstaviti Ana Jovanović, suosnivačica platforme za onlajn učenje Krojačeva škola, autorka projekta Suveniri Srbije i mentorka Mreže Jezgro od njenog samog početka. Predavanje možete pronaći na linku https://www.mrezajezgro.rs/komunikacija-i-umrezavanje/
Uživo onlajn radionicu sa Anom je planirana za petak 14.3. u 17.30h, gde će vaš zadatak biti da Ani u trajanju od minute predstavite vaš biznis. Za pripremu za ovaj zadatak koristite REZIME vašeg biznis plana, u kombinaciji sa opisima iz Moj brend.
Radionica Osnove uspešne komunikacije je planirana za sredu 19.03. u 17.30h u izvodjenju Dine Lalić, trening menadžerke iz Wiener Stadtishe Osiguranja. Dogadjaj je već postavljen, tako da se možete prijaviti direktno preko sajta.
Mesec mart završavamo sa radionicom Osnovni elementi marketing strategije, koja je planirana za sredu 26.03 u 17.30h. Ovu radionicu će voditi naša Sanja, sa idejom da vam pokaže kako da praktično primenite osnove marketing strategije u cilju kreiranja objava za društvene mreže.
Cilj ovog meseca je da uvežemo sve što smo do sad radili sa namerom da naučite da uspešno komunicirate to čime se bavite.
Rezervišite datume za ova okupljanja!
Pozdravljam vas,
Dragana25.03.2025. u 12:57 #8283Drage žene,
Kao što vam je Dragana već najavila, sutra, u sredu, 26.3.2025. godine sa početkom u 17:30č vam držim predavanje koje bismo najkraće mogli da nazovemo Marketing strategija – uvod. Razgovaraćemo o značaju marketinga i o alatima koji vam pomažu da osmislite i vodite vaše društvene mreže. Javite mi samo da li vam odgovara da pomerimo početak predavanja za 18č? Dan je duži i znam da većina vas grabi da uradi što više može dok je dan.
Link je sledeći:
Topic: Mentorski program 24/25 – Novo lice žene sa sela
Time: 26.3.25. 17:30č
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/83919471785?pwd=NfPLLaFoF7Asa70GLbqgI7FFDuvWVA.1
Meeting ID: 839 1947 1785
Passcode: 692752Do viđenja,
Sanja
02.04.2025. u 19:16 #8336Drage moje, prošao je 1. april, mada svi znamo da je sve manje smešnih stvari u svakodnevnici, ako ih mi ne učinimo smešnima. 🙂
Mada, ja sam juče nasela na šalu da ću morati da registrujem dasku za SUP – dasku za stand up paddling. 😉 Ozbiljna frka na 10 minuta. 🙂
No, šalu na stranu, postavljeno je predavanje od prošle sedmice na temu Marketing strategija – uvod. https://www.mrezajezgro.rs/marketing-strategija-uvod/
U prilogu, na samoj stranici je sav materijal koji vam je potreban za rad i vežbanje. Sve je otvoreno i možete da skidate i koristite po volji i želji.
Ono što je važno je da mi do sledećeg ponedeljka, 7.3. najkasnije do utorka 8.3.2025. godine pošaljete popunjen Kalendar objava na DM. Uz kalendar mi slobodno šaljite i predlog tema za nedeljne objave, kako bih mogla da vam predlažem izmene ili dopune. Odabir je 12 tema o kojima ćete pisati i to je minimum. Može da deluje kao mnogo, no jednom kada krenete, videćete da imate mnogo više da ponudite nego što se to čini u ovom trenutku.
Ako imate dodatnih pitanja, slobodno mi pišite.
Pozdrav,
S.
-
AutorČlanci
- Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.