Drage moje, dobar dan.
Iako sam sinoć, iz opravdanih razloga, bila sprečena da pratim ceo događaj, u jednom trenutku kada sam se uključila, bilo nas je 50 na okupu!
Hvala svim ženama i devojkama koje su bile i onima koje su nam pisale da su sprečene da dođu. Sve imejlove smo pročitale, ali nismo stigle svima da odgovorimo.
Šta nas čeka u narednom periodu:
1. Najavila sam vam u nekom od prethodnih imejlova da treba da popunite Upitnik – Samo-ocenu, sa kojom ulazite na mentorski program. Imaćete 22 pitanja. Na svako pitanje odgovarate na skali od 1 do 5 i neće vam oduzeti mnogo vremena. Zamolila bih vas da popunjene Upitnike pošaljete do 1.12.2024. godine. Link do Upitnika je na sledećoj adresi: https://forms.gle/WFxxZpc2EXVimqb66
2. Gliga će vam asistirati pri otvaranju naloga na platformi mreže Jezgro, kako biste već od 22.11.2024. godine mogle da slušate prvo predavanje naše članice Hristine Mikić na temu Kreativnost i inovativan način razmišljanja. Zamolila bih žene i devojke koje nisu otvorile naloge, da to učine do 22.11.2024. kako biste počele da koristite materijale i sadržaj na platformi.
3. Radionica Moje Zašto nas očekuje 27.11.2024. godine. Počinjemo u 18č, a link ću vam poslati na vreme.
4. Nakon toga ćemo vas pisanim putem spojiti sa vašim mentorkama i mlađim mentorkama, kako biste već od 1.12.2024. godine mogle da krenete sa prvim mentorskim sesijama.
5. O ostalim aktivnostima ću vas naknadno i na vreme obaveštavati.
Kome je lakše da prati raspored aktivnosti u formi slike, u prilogu je deo prezentacije od sinoć, sa planom aktivnosti za naredni period.
Pozdravljam vas,
Sanja