Postavljanje ciljeva

Postavljanje ciljeva je veština koja se uči. Jednom naučena, ona se uvek primenjuje na svaki naredni cilj koji imamo. Međutim, uspešnost realizacije tih ciljeva je upravo srazmerna naučenom načinu njihovog postavljanja. 

Iako može delovati da je ovo jedno od klasičnih predavanja na klasičnu temu, ovde ponajmanje govorimo o ciljevima per se, koliko o snazi i veri koju posedujemo u sebi, a koje s ličnim nadahnućem možemo iskoristiti da podržimo sebe na putu realizacije ličnih snova. 

Kroz ovo predavanje saznaćete i naučiti zašto je bitno da:

  1. Kada formulišemo naše ciljevi oni budu što jasniji i konkretniji, bez negacije.
  2. Ciljevi budu definisani u prvom licu jednine, a ne u množini.
  3. Osvestite sopstvene resurse, materijalne i nematerijalne, i kako da ih kreirate.
  4. Definišete vašu prelomnu tačku ostvarenja cilja.

Možda i najvažnija lekcija ovog predavanja je da osvestite koliko malim koracima, ali svakog dana, možete postići svoj cilj uz osećaj lakoće i radosti.

Naš predavač je Tatjana Vojtehovski. Kad se spomene njeno ime, prva asocijacija će vam najverovatnije biti – uspešna TV voditeljka i novinarka. No, Tatjana se poslednjih 12 godina bavi i Neurolingvističkim programiranjem (NLP), da bi se sada kao sertifikovani NLP Master Trener, IN posvetila edukaciji ove metodoligije u okviru treninga Power Communication Instituta (www.PCI.rs). Njeno znanje, veliko iskustvo u javnom govoru i NLP ekspertiza je čini predavačem koji se rado sluša i još više primenjuju njeni saveti u svakodnevnom životu. Tatjana je, osim što je žena od velikog znanja, i žena od velikog srca, spremna da vidi i prepozna, pa samim tim i nesebično podrži ono što prepozna kao vredno podrške – kao što je Mreža Jezgro, i sve vas u njoj.


Snimak predavanja

Ovaj sadržaj dostupan je samo članicama mreže. Ukoliko želite da se pridružite kao korisnik platforme Mreže Jezgro, kliknite na link.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *