Dijana Kušaković – Večita sanjarka 💚🏍️🏇

Kao gradsko dete iz ravnice, moji snovi o slobodnom životu u prirodi na selu okružena životinjicama ispunio se kada sam se 2007. godine udala i počela živeti u selu u okolini Kosjerića.

Selo Delići u kojem sada živim doživljavam kao malu oazu mira za mene a u bliskoj budućnosti imam plan da ta oaza mira bude otvorena i za moje goste koje bih dočekivala u svom seoskom domaćinstvu.

Trenutno se sa suprugom bavimo poljoprivredom i stočarstvo, ali imam i različite hobije od kojih su mi dva omiljena vožnja motora i jahanje konja.

Kroz mrežu Jezgro sam kao prvo osetila ogromnu podršku da moje snove realizujem u stvarnosti do kraja, tako da prvo pravim konkretne male ciljeve ka ostvarenju većih. Ono što smatram najvećom dobiti već sada to su prijateljstva sa predivnim ženama iz cele Srbije, različitih godina, različitih talenata a sve iste – jedinstvene i svoje. One su mi bukvalno vetar u leđa.

U budućnosti zamišljam sebe sa svojom porodicom kako zajedno uživamo u obavljanju delatnosti seoskog turizma. Prvenstveno se radujemo ugostiti bajkere iz svih krajeva kojima bismo organizovali enduro vožnje u našem kraju jer to je hobi koji nas najviše ispunjava. Zatim ugostiti porodice sa decom koja bi najviše uživala da vide razne domaće životinje i približiti im tako malo više seoski život uz obilazak prirode i ponudu seoske hrane. Takođe tokom ove godine planiram ponovo početi da cedim razne vrste matičnih sokova od raznih voća i pravljenje kačkavalja i mocarele jer ranije sam pravila te proizvode u malim količinama i prodavala. Već sada se radujem tome a nadam se uskoro i u bliskoj budućnosti realizaciji te želje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *