Liderstvo na ženski način

O liderstvu se dosta priča, ali se vrlo malo zna o liderstvu na ženski način. Šta je to što čini i razlikuje jednu ženu kao liderku? 

Najvažnije osobine i veštine jedne liderke su: empatija, kreativnost, fleksibilnost i jasna komunikacija. Empatija omogućava liderkama da se povežu sa okruženjem na dubljem nivou, razumevajući i poštujući različite perspektive i potrebe. Kreativnost je esencijalna za pronalaženje inovativnih rešenja i prevazilaženje izazova, dok fleksibilnost omogućava liderkama da se prilagode promenljivim situacijama i brzo reaguju na poslovne izazove.  

Zato se na ovom predavanju bavimo:

  • Na koji način ključne komponente ženskog liderstva – intuicija, emocija, radost, fokus i jasnoća igraju veliku ulogu u postizanju ličnih i poslovnih uspeha.
  • Kako komponente empatija, kreativnost, fleksibilnost i jasna komunikacija kreiraju moćne liderke.
  • Zašto je bitno za uspeh jedne žene da ona ima svest o ličnom identitetu i sopstvenoj vrednosti, jer snažan osećaj lične vrednosti, direktno se odražava na sve aspekte rada i poslovanja, uključujući formiranje cene proizvoda ili usluga.

Predavanje će održati Milena Lopušina, preduzetnica i vlasnica agencije “Mind Laboratory” iz Niša, koja je čitavu deceniju provela na visokim menadžerskim pozicijama u hotelijerstvu.
Vodila je tri hotela i upravljala timom od 100 zaposlenih. Rad sa ljudima pomogao joj je da stekne iskustvo u komunikaciji, organizaciji i prodaji koje danas koristi u edukacijama. Duboko veruje da je znanje najveće bogatsvo i da ljudi imaju sve resurse za uspeh.

Samoanaliza ženskog liderstva i preduzetništva

Snimak predavanja

Ovaj sadržaj dostupan je samo članicama mreže. Ukoliko želite da se pridružite kao korisnik platforme Mreže Jezgro, kliknite na link.

Materijal sa predavanja

Ovaj sadržaj dostupan je samo članicama mreže. Ukoliko želite da se pridružite kao korisnik platforme Mreže Jezgro, kliknite na link.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *