Napiši svoju Novu priču

Želja nam je da u predstojećem periodu kroz sajt i društvene medije mreže Jezgro budemo megafon ili pojačalo vašim ličnim pričama. Konkretno vašim Novim pričama i zato vas pozivamo da ih napišete.

Nemojte biti skromne, jer svaka od vas jeste žena za primer, a predano radeći na sebi u proteklim mesecima još ste više ojačale svoje kapacitete. Mi to primećujemo.

Nemojte da mislite da vi to ne znate čak i ako ste dobijale dvojke iz pisanja sastava na časovima maternjeg jezika, jer ova priča treba da bude napisana iz srca. A vi to umete. Zato ste ovde.

Šta tačno treba da uradite?

Najpre, pažljivo slušajte i angažujte se tokom onlajn radionice Kreiranje lične priče – video format (19. marta u 18h).

Znanja stečena na toj radionici, kao i nedavno održanom predavanju Mali brendovi, velike priče naše Jasmine Stojanović koristiće vam da uobličite kraći tekst ili video – o sebi.  

Kao malu smernicu napisale smo vam nekoliko pitanja na koja bi u tome trebalo da odgovorite, ali budite slobodne da dodate sve drugo što smatrate zanimljivim.

  • Kakva je tvoja veza sa mestom u kome živiš (npr već 4. generaciju smo na tom imanju ili pre nekoliko godina sam se preselila iz inostranstva u mesto gde nikoga pre nisam poznavala)
  • Čime se baviš a da ti pričinjava zadovoljstvo (ili osećaj da napreduješ i doprinosiš široj zajednici)?
  • Šta si naučila kroz mrežu Jezgro i šta će ti pomoći u tvom daljem razvoju? Zbog čega si najviše ponosna na sebe?
  • Kako zamišljaš sebe u budućnosti (npr gde ćeš živeti, čime ćeš se baviti i na koji način)?

Forma je slobodna i nema ograničenja u dužini. Jedino ima u roku do kada to treba da uradite. Dakle, priču u teksutalnom formatu najkasnije treba da završite do 30. aprila. Video formati koji prate vašu priču su takođe dobro došli.

Šta je sledeći korak?

Dokument sa tekstom objavite u sekciji Napiši priču u okviru dela za članove mreže Jezgro. Potrebno je da dodate jednu fotografiju sebe u svom okruženju ili zajedno sa svojim proizvodom. Priložite i link ka profilu na društvenim mrežama gde ste najaktivnije. Ako se odlučite i za video format, možete ga prosledite odvojeno na naš mejl.

A onda?

Osim što će vaša Nova priča biti objavljena u delu za zajednicu, uz vašu saglasnost, objavićemo je i javno na sajtu, a potom promovisati kroz društvene mreže. 

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa ovom temom pišite na novolicezenesasela@gmail.com

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *